World-class Workplace

Vacature: Customer Service Medewerker Colaris (24 uur)

Ben jij iemand die op een persoonlijke wijze, met een glimlach op je gezicht klanten wil helpen? Weet jij als geen ander je passie voor onze wijnen over te brengen op onze klanten? Wil je werken voor ons label Colaris dat de top van de markt bedient met haar premium wijnen? Dan zoeken wij jou!

 

Customer Service Medewerker Colaris (24 uur)

 

Jouw dag als Customer Service Medewerker begint met een kop koffie. Met je collega’s bespreek je wat er speelt, welke acties er zijn en horen we graag hoe het met je gaat.  In alles wat wij doen staat de klant centraal. Je bent niet zomaar een Customer Service medewerker in een callcenter. Je helpt klanten (veelal telefonisch) met vragen over onze mooie producten, hun bestellingen en toont hierbij inlevingsvermogen. Jij kent als geen ander het persoonlijke verhaal van de klant en speelt hier proactief op in. Je schakelt snel (met o.a. je collega’s, onze leveranciers, maar ook tussen verschillende systemen) om de klant te helpen en de juiste oplossing aan te reiken. We juichen het toe wanneer jij deze oplossing deelt met het team. Samen kijken we graag hoe we onze klanten nóg beter kunnen bedienen.

 

In deze rol werk je op onze locatie in Weert binnen een klein en hecht team dat specifiek de Colaris klant bedient. Denk daarbij aan Wijndirecteuren, Sales Medewerkers en Commerciële Binnendienst. Daarnaast ben je onderdeel van het e-Luscious Customer Service team bestaande uit 30 collega’s. Zij werken gezamenlijk voor alle labels vanuit Gorredijk en Lummen in België. Door het hands-on en informele karakter van het team bereiken we mooie resultaten en dat vieren we samen!

 

WIJ BIEDEN JOU:

 • Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een hard groeiend bedrijf met 180 collega’s;
 • Flexibiliteit in werken: thuis en op kantoor;
 • Een creatieve, positieve en dynamische werksfeer in een winnend, no-nonsense team;
 • Een competitief salaris bij een inspirerend bedrijf, we zijn trots op ons World-Class Workplace;
 • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen en buiten je eigen vakgebied door op maat samen te kijken waar je behoeften liggen;
 • Korting op alle artikelen die wij verkopen binnen e-Luscious.

 

OVER E-LUSCIOUS:

e-Luscious is een e-commerce organisatie in wijn, koffie & diervoeding dat een mooie plek heeft bemachtigd in de top 30 grootste e-shop winkels van de Benelux. Met succesvolle labels, zoals Wijnvoordeel, Wijnbeurs, Leon Colaris, Koffievoordeel, Koffiemarkt en Voormijndier, zijn wij actief in diverse Europese landen.

 

Ons geheim is simpel: liefde voor onze mooie producten en het centraal zetten van onze klanten. Iedere dag spelen we slimmer, persoonlijker en efficiënter in op hun behoeften. Dat dit werkt, blijkt wel uit onze groei. We zijn afgelopen jaren verdubbeld in omzet, onze webshops bevinden zich in een continue stroomversnelling en we ontwikkelen steeds meer nieuwe concepten en nieuwe markten.

 

PROCEDURE

Wanneer jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aansluiten, nodigen we je graag uit voor een eerste (video) kennismakingsgesprek. Zijn we na dit gesprek beiden enthousiast, dan plannen we uitgebreide gesprekken met je in. Na deze gesprekken volgt er zo snel mogelijk een terugkoppeling en een eventueel aanbod. App of bel gerust wanneer je vragen hebt met Femke Kemps (+31611271327). Wie weet drinken wij binnenkort een goede kop koffie!

 

JIJ:

 • Bent een ondernemende persoonlijkheid die proactief schakelt;
 • Beschikt over communicatieve vaardigheden en hebt inlevingsvermogen;
 • Hebt brede schouders, klanten kunnen altijd bij jou terecht;
 • Beheerst de Nederlandse taal beheers uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Bent vaardig met de computer en kunt gemakkelijk schakelen tussen systemen;
 • Heb tot slot, zeker niet onbelangrijk, affiniteit met wijn.

 

LOCATIE: Weert

 

INTERESSE?

Is deze functie je op het lijf geschreven, dan komen we graag met je in contact via femke.kemps@eluscious.com

Vragen?

Neem dan contact op met onze HR Business Partner Jesca. Zij vertelt je graag meer over alles wat met deze vacature en e-Luscious te maken heeft.

recruitment@eluscious.com
06 – 82 97 83 22