Ons verhaal

Bij e-Luscious vervullen we persoonlijke passies in wijn, koffie en dierenvoeding voor miljoenen mensen in Europa om daarmee hun levenslange loyaliteit te verdienen.

Online waren we er al vroeg bij, in 1999, met wijnvoordeel.nl. We hebben ruim 20 jaar ervaring met e-commerce en begrijpen als geen ander hoe we onze klanten online het beste kunnen bedienen. De liefde voor wijn zit er al in vanaf het begin. Inmiddels hebben we met wijnvoordeel.nl, Wijnbeurs en Colaris wijn van ieder niveau voor elke liefhebber toegankelijk gemaakt.

Vandaag de dag hebben we een mooie plek heeft bemachtigd in de top 30 grootste e-shop winkels van de Benelux en zijn wij actief in diverse Europese landen. Ons geheim is simpel: liefde voor onze mooie producten en het centraal zetten van onze klanten. Iedere dag spelen we slimmer, persoonlijker en efficiënter in op hun behoeften. Dat dit werkt, blijkt wel uit onze groei. We zijn afgelopen jaren sterk gegroeid, onze webshops bevinden zich in een continue stroomversnelling en we ontwikkelen steeds meer nieuwe concepten en nieuwe markten.

 

0 +
Collega's
0
Landen
# 1
Online marktaandeel
1 +
Trustpilot score
1 x
Thuiswinkel award

De ambitie van e-Luscious

Wij willen een duurzame, klantcentrale, snelgroeiende, lerende & winstgevende e-commerce organisatie zijn.

Hoe? Door dagelijks onze klanten blij te maken. We geven ze iets om van te genieten.
Zo hopen we van onze klanten fans te maken. Fans van onze producten. Fans van onze merken.

Onze waarden - FANS!

Fast

We zien altijd kansen en benutten deze gelijk. We geloven in doen en uitproberen, dus ideeën zetten we om in acties. Zo blijven we vooroplopen in de markt. Initiatieven worden omarmd en als je iets wil, is het direct geregeld. We laten er geen gras over groeien. We zijn doortastend, pakken dingen snel op en passen dingen weer aan als de situatie daarom vraagt.

Ambitious

We hebben een enorme behoefte om te groeien. We dagen onszelf en elkaar iedere dag uit om dingen beter te doen. Kansen die zich voordoen grijpen we en daarbij durven we risico’s te nemen. We staan open voor verbetering en feedback; daar leren we van. We voelen ons verantwoordelijk voor ons eigen leerproces.

Nimble

We passen ons gemakkelijk aan wanneer de situatie hierom vraagt. Als onze klant of collega iets anders van ons vraagt, dan spelen we daarop in en zorgen we dat dat geregeld wordt. In onze markt veranderen dingen snel en we passen onze plannen en acties hierop aan. We staan hierbij open voor suggesties van anderen en zijn niet bang om onze prioriteiten te veranderen.

Supportive

We staan altijd voor elkaar klaar. Onze klant staat altijd centraal en voor hen doen we graag een stapje extra. We zijn geïnteresseerd in onze collega’s en helpen elkaar om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. We winnen en verliezen als een team en successen vieren we samen.

Het ontstaan van e-Luscious