Ons verhaal

Bij e-Luscious helpen we persoonlijke passies te vervullen in wijn, koffie en dierenvoeding voor miljoenen mensen in Europa; als we dat goed doen, komen onze klanten steeds weer bij ons terug.

Online waren we er al vroeg bij, in 1999, met wijnvoordeel.nl. We hebben ruim 20 jaar ervaring met e-commerce en begrijpen als geen ander hoe we onze klanten online het beste kunnen bedienen. De liefde voor wijn zit er al in vanaf het begin. In de afgelopen jaren hebben we dankzij onze verschillende merken, wijn van ieder niveau voor elke liefhebber toegankelijk gemaakt. 

Vervolgens is daar passie voor koffie bijgekomen. Met koffievoordeel.nl maken we goede koffie voor iedereen toegankelijk. En we waren nog niet klaar….Sinds 2021 hebben we voormijndier.nl toegevoegd voor diereigenaren. Ook daar geldt dat ze uit liefde voor hun huisdier, op zoek zijn naar mooie producten voor een goede prijs. 

0 +
Collega's
0
Landen
# 1
Online marktaandeel
1 +
Trustpilot score
1 x
Thuiswinkel award

De ambitie van e-Luscious

Wij willen een duurzaam, klant-centraal, snelgroeiend, lerend & winstgevend e-commerce bedrijf zijn. Een bedrijf waar de klant centraal staat in alles wat we doen.

Hoe? Door continu bezig te zijn om onze klanten blij te maken. Door goed te luisteren. Door mooie producten met de juiste prijzen aan te bieden. Wij geven ze iets om van te genieten. Zo hopen we van onze klanten fans te maken. Fans van onze producten. Fans van onze merken.

Onze waarden - FANS!

Fast

We zien altijd kansen en benutten deze gelijk. We geloven in doen en uitproberen, dus ideeën zetten we om in acties. Zo blijven we vooroplopen in de markt. Initiatieven worden omarmd en als je iets wil, is het direct geregeld. We laten er geen gras over groeien. We zijn doortastend, pakken dingen snel op en passen dingen weer aan als de situatie daarom vraagt.

Ambitious

We hebben een enorme behoefte om te groeien. We dagen onszelf en elkaar iedere dag uit om dingen beter te doen. Kansen die zich voordoen grijpen we en daarbij durven we risico’s te nemen. We staan open voor verbetering en feedback; daar leren we van. We voelen ons verantwoordelijk voor ons eigen leerproces.

Nimble

We passen ons gemakkelijk aan wanneer de situatie hierom vraagt. Als onze klant of collega iets anders van ons vraagt, dan spelen we daarop in en zorgen we dat dat geregeld wordt. In onze markt veranderen dingen snel en we passen onze plannen en acties hierop aan. We staan hierbij open voor suggesties van anderen en zijn niet bang om onze prioriteiten te veranderen.

Supportive

We staan altijd voor elkaar klaar. Onze klant staat altijd centraal en voor hen doen we graag een stapje extra. We zijn geïnteresseerd in onze collega’s en helpen elkaar om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. We winnen en verliezen als een team en successen vieren we samen.

Het ontstaan van e-Luscious