Wil je leren ondernemen in e-commerce?

Even voorstellen

Handel zit in ons bloed. Al vanaf 1922 houden we ons bezig met de inkoop en verkoop van wijn. Dankzij onze wijnkenners kopen we al jaren goede wijn in voor de scherpste prijs. In 1999 zagen we de potentie van online. We begonnen toen met wijnvoordeel.nl en daar kwamen al snel andere e-commerce sites bij. Met ruim 20 jaar ervaring in e-commerce kennen wij de klappen van de zweep.

Pak jij je kans?

Wij begrijpen het e-commerce spel als geen ander en weten hoe je mooie voedingsproducten digitaal kan aanbieden. We hebben een extra voelspriet voor kansen en weten ideeën dan ook snel om te zetten in actie. Het gaat bij ons verschrikkelijk snel. Dat is soms even wennen. We zijn doortastend, pakken dingen snel op en passen ons aan als de situatie daarom vraagt. Onze manier van werken vraagt om eigenaarschap. Zelf dingen uitzoeken, initiatief nemen en dingen in gang zetten. Je komt niet in een gespreid bedje. Wil je iets voor elkaar krijgen? Dan zul je er zelf achteraan moeten!

Maar je staat er niet alleen voor. We staan altijd voor elkaar klaar om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Een open cultuur is erg belangrijk, omdat we met verschillende merken werken en op verschillende plekken. Door te delen en samen te werken, leren we sneller en komen we tot de beste ideeën en oplossingen. Alleen zo kunnen we voorop blijven lopen in de snel veranderende wereld van e-commerce.

Onze belofte aan jou:

Onze waarden - FANS!

Fast

We zien altijd kansen en benutten deze gelijk. We geloven in doen en uitproberen, dus ideeën zetten we om in acties. Zo blijven we vooroplopen in de markt. Initiatieven worden omarmd en als je iets wil, is het direct geregeld. We laten er geen gras over groeien. We zijn doortastend, pakken dingen snel op en passen dingen weer aan als de situatie daarom vraagt.

Ambitious

We hebben een enorme behoefte om te groeien. We dagen onszelf en elkaar iedere dag uit om dingen beter te doen. Kansen die zich voordoen grijpen we en daarbij durven we risico’s te nemen. We staan open voor verbetering en feedback; daar leren we van. We voelen ons verantwoordelijk voor ons eigen leerproces.

Nimble

We passen ons gemakkelijk aan wanneer de situatie hierom vraagt. Als onze klant of collega iets anders van ons vraagt, dan spelen we daarop in en zorgen we dat dat geregeld wordt. In onze markt veranderen dingen snel en we passen onze plannen en acties hierop aan. We staan hierbij open voor suggesties van anderen en zijn niet bang om onze prioriteiten te veranderen.

Supportive

We staan altijd voor elkaar klaar. Onze klant staat altijd centraal en voor hen doen we graag een stapje extra. We zijn geïnteresseerd in onze collega’s en helpen elkaar om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen. We winnen en verliezen als een team en successen vieren we samen.

Jan-Jaap de Jong
Jan-Jaap de JongFinance Business Partner
Lees verder
“e-Luscious heeft een echte bedrijfscultuur. Dat komt tot uiting in de snelle voortgang van de voorbereiding van de plannen tot de uitvoering ervan. We kunnen een goed idee in slechts enkele dagen testen bij onze klanten. We vinden het leuk om voortdurend nieuwe ideeën uit te proberen en te leren van onze fouten.”
Karin CastenmillerMarketing lead Wijnbeurs
Lees verder
“Wat e-Luscious onderscheidt is dat we zo snel groeien. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Mijn collega's en ik proberen het klanten zo makkelijk mogelijk te maken om 'vanop afstand' nieuwe wijnen te ontdekken. Dat kan alleen omdat iedereen heel goed bereikbaar is en we de tijd nemen om elkaar te helpen.”
Jim James
Jim JamesLead Wine Selection & Content
Lees verder
“e-Luscious onderscheidt zich door een behendige bedrijfscultuur waarin mensen dingen voor elkaar durven te krijgen. Het is een dynamisch bedrijf, waar iedereen 'ondernemer' is.”
Age ten BrinkScrum Master
Lees verder
“Het bedrijf groeit snel en dat zorgt voor een dynamische, soms nogal hectische, werkomgeving. Dat maakt het werk zo boeiend en uitdagend. Door de informele sfeer en de platte organisatie zijn de lijnen kort.”
Linda van RasGrowth Manager
Lees verder
“Bij e-Luscious is veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën en ondernemerszin. Dat zie ik als een echt bepalend kenmerk van ons bedrijf.”
Previous
Next

Work hard, play hard