Vacancies

eluscious-slider

VACATURES

ONZE

Vacatures

E-Shop Manager – Hilversum

In deze rol ben je verantwoordelijk zijn voor onze digitale winkel Wijnvoordeel.nl en zorg jij ervoor dat wij elke dag weer de verwachtingen van de klanten overtreffen. Je bent de spin in het web en coördineert alle aspecten die komen kijken bij het succesvol laten zijn van een online webshop.

Sales Medewerker Wijnen – Weert

Mooie rol voor een wijnliefhebber die wil doorgroeien in deze branche en samen met onze Wijndirecteuren van Colaris ervoor zorgt dat wij uiteindelijk onze klanten de best passende wijnen kunnen aanbieden. Je bent betrokken bij het hele proces vanaf selectie, inkoop en logistiek tot aan verkoop en opvolging bij de klanten.

Creative Designer – Hilversum

Als Creative Designer werk je fulltime mee aan de creatie van onze online en offline B2C uitingen en campagnes om zo bij te dragen aan de groei van onze labels: Wijnvoordeel.nl, De Wijnbeurs, Colaris.nl en Koffievoordeel.nl.
Dit doe je binnen onze Design Studio waar je met vijf collega’s samen bouwt aan de branding, consistentie en vernieuwing van onze aansprekende merken.

Stage Business Development – Gorredijk

Onze Export afdeling is op zoek naar een stagiair. Tijdens je stageperiode ga je alles leren over het onderhouden van klantrelaties, het doen van klantvoorstellen en het verwerken van orders. Je gaat samenwerken met professionals die je alle in’s en out’s kunnen leren.

Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd nieuwe klanten werven? Lees dan snel verder!

Marketing Stage Koffievoordeel – Hilversum

Voor ons label Koffievoordeel zijn wij op zoek naar een Marketing Stagiair. In al onze marketingcampagnes staat de klant centraal. Tijdens je stageperiode ga je alles leren over het bedenken, opstellen, uitvoeren
en analyseren van onze campagnes. Daarbij is het jouw grootste doel om nieuwe klanten te werven. Je gaat samenwerken met professionals die je alle in’s en out’s zullen leren.

Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd nieuwe klanten werven? Lees dan snel verder!

Customer Service Medewerker Duitstalig

Kom jij onze Duitstalige klanten te woord staan? In deze rol help jij onze klanten, zoek je passende oplossingen en zorg je met jouw dienstverlenende instelling voor een hoge mate van klanttevredenheid.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Senior Email Marketeer Koffievoordeel – Hilversum

De rode draad van onze propositie met de koffielabels is
dat we de beste koffie op een betaalbare en gemakkelijke
manier voor iedereen toegankelijk te maken. Niet alleen
in Nederland maar ook in België, Frankrijk en Duitsland
met als lange termijn doel: levenslange klantloyaliteit.

In de rol van Senior Email Marketeer ben je verantwoordelijk
voor de opzet, uitvoer en evaluatie van de e-mail
en direct mailing campagnes.

© Copyright - E-luscious - Hosting & realisatie door: jtb-media.nl