Vacancies

eluscious-slider

VACATURES

ONZE

Vacatures

Acquisitie Marketeer Koffievoordeel

Kom jij met jouw passie voor het bedienen van klanten, jouw data gedreven aanpak en jouw drive naar resultaat ons marketing team versterken als Acquisitie Marketeer? In deze rol ga je met gepersonaliseerde campagnes de Franstalige propositie uitbouwen, de naamsbekendheid in Frankrijk vergroten en daarmee de commerciële doelen realiseren door nieuwe klanten binnen te halen.

Administratief Medewerker Wijn – Gorredijk

Ter ondersteuning van ons Sourcing team zijn wij, voor een periode van zes maanden, op zoek naar een Administratief Medewerker Wijn. In deze administratieve en ondersteunende rol ben je verantwoordelijk voor juistheid en volledigheid van productdata.

Lees snel verder wanneer jij affiniteit hebt met wijn en accuraat te werk
kunt gaan!

Project Manager – Hilversum

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het opleveren van IT en Supply Chain gerelateerde projecten. Met een agile mindset help jij onze teams om innovaties en changes succesvol door te voeren. Om ervoor te zorgen dat het project slaagt en het doel wordt bereikt, is het van belang dat iedereen goed samenwerkt en dat het overzicht wordt bewaakt. Hier zorg jij voor.

Head of Customer Service

Op het gebied van Customer Service willen we onze klanten een excellente ervaring bieden. Met het leveren van onze service willen we van elke klant een fan maken. Kom jij ons helpen om de beste en meest ambitieuze CS operatie te bouwen? Lees snel verder door op onderstaande link te klikken.

Allround Marketeer Wijnbeurs – Hilversum

Om de ambitie voor de verdere groei van Wijnbeurs waar te gaan maken zoeken wij een Allround Marketeer (32 – 40 uur). Het is jouw grootste uitdaging om in samenwerking met onze partnershops de omzetdoelstellingen te overtreffen dankzij een zorgvuldig uitgevoerde marketing kalender.

Klik voor meer informatie op de volledige vacaturetekst.

Monetisation Marketeer Wijnvoordeel – Hilversum

Als Monetisation Marketeer ga je aan de slag met het opzetten, uitvoeren en evalueren van alle  gepersonaliseerde Direct Mail campagnes. Met jouw aanpak weet je klanten te laten genieten van onze wijnen en ze op het juiste moment van een passende wijn en aanbieding te voorzien.

Customer Service Medewerker Wijnbeurs – Gorredijk

In deze veelzijdige en afwisselende functie van Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van klantvragen per telefoon, mail, chat en post. Je adviseert klanten (veelal telefonisch) over alternatieve of aanvullende artikelen en je houdt je bezig met een deel van de orderverwerking. Klik voor de volledige vacaturetekst op de onderstaande link.

Manager Lifetime Value – Hilversum

Meer en meer consumenten ontdekken het shoppen bij onze labels. Deze klanten willen we steeds beter en op een persoonlijke, relevante manier bedienen. Als LTV manager ga jij data gedreven aan de slag met als
doel de lifetime value van onze klanten te verhogen.

Lees voor meer informatie snel verder door te klikken op onderstaande link.

Manager Personalisatie – Hilversum

Als Manager Personalisatie sta je voor de belangrijke taak om onze klanten een nóg persoonlijker shoppingervaring te geven. Op grote schaal, over alle touchpoints heen, ga je de customer journeys personaliseren. Om de next step te kunnen maken zoeken wij een resultaatgerichte, ondernemende
manager die leiding geeft aan het Personalisatie team.

Interesse? Lees snel verder door op onderstaande link te klikken.

CRO Content Specialist – Hilversum

Als CRO Content Specialist ben jij continue bezig met het verbeteren van de performance van onze websites. Jij optimaliseert de content die wij onze klanten presenteren en zorgt ervoor dat we een high performing search functionaliteit hebben op de site.

Kom jij uitvoering geven aan onze ambitieuze CRO strategie? Lees snel verder door op onderstaande link te klikken.

CRO Analist – Hilversum

Als CRO Analist ben je verantwoordelijk voor het vergaren van inzichten uit diverse bronnen van klantdata. Deze inzichten leiden uiteindelijk tot een serie testhypotheses. Jij draagt continu bij aan de verbetering van
de klantervaring van alle bezoekers in onze shops.

Nieuwsgierig? Lees snel verder door op onderstaande link te klikken.

Solution Owner Operations & Finance

Bij e-Luscious hebben we ambitieuze groeidoelstellingen. Als Solution Owner Operations & Finance ben jij verantwoordelijk voor het (On Time in Full) vinden, afstemmen, uitwerken en implementeren van IT Oplossingen. Klik voor de volledige vacaturetekst op onderstaande link.

Senior Finance Business Partner – Hilversum

Als Senior Finance Business Partner is het jouw doelstelling om met financiële inzichten en adviezen het Lead Team en de Label Managers in staat te stellen om onze ambitieuze doelen te behalen. Je bent strategisch sparringpartner, onderdeel van de business en de rechterhand van onze Label Managers. Klik voor de volledige vacaturetekst op onderstaande link.

Customer Service Medewerker Franstalig – Gorredijk

Kom jij onze Franstalige klanten op een empathische wijze te woord staan waarbij je de klant altijd centraal zet en op zoek gaat naar een passende oplossing? Lees dan snel verder door op onderstaande link te klikken.

© Copyright - E-luscious - Hosting & realisatie door: jtb-media.nl