Vacancies

eluscious-slider

VACATURES

ONZE

Vacatures

Online Marketeer – Lummen (B)

In België gaan we een nieuwe e-shop opzetten en in deze rol word je verantwoordelijk voor het commerciële succes. Je beheert de site, weet nieuwe klanten te acquireren en zorgt dat ze een optimale klantbeleving ervaren. Dit doet je samen met de Bekende Vlaming die zijn naam aan deze e-shop gaat verbinden. We zoeken dan ook een Belgische collega die vanuit ons kantoor in Lummen gaat werken.

Supply Chain Planner – Hilversum

We’re out of stock! Dat is een boodschap die wij niet willen brengen aan onze klanten. Daar spelen onze Supply Chain Planners een grote rol in. Wil jij dit team komen versterken en zorgen dat altijd de juiste wijnen beschikbaar zijn voor onze labels Wijnvoordeel, Wijnbeurs en Colaris? Dan is deze rol passend.

Product Owner – Hilversum

Krijg jij energie van het vertalen van de wensen van de labels naar het development team? Sla jij een brug tussen commercie en IT? Denk je in kansen en oplossingen en heb je altijd al willen werken bij een pure player waar alles draait om onze webshops, zowel in Nederland als daarbuiten? Dan is dit een interessante functie.

Acquisitie Marketeer Koffievoordeel – Hilversum

Koffie wordt steeds belangrijker voor consumenten en herkennen zich in onze visie “Want goede koffie is een keuze”. De afgelopen jaren zijn we dan ook sterk gegroeid en deze groei willen we vasthouden. Als Acquisitie Marketeer speel je daarin een belangrijke rol. Samen met collega’s weet je online en offline de juiste kanalen in te zetten. Je stuurt op data maar je hebt ook gevoel voor de klant. Ben je commercieel gedreven, wil je met het team koffievoordeel.nl naar een volgend niveau brengen, dan is deze rol passend.

© Copyright - E-luscious - Hosting & realisatie door: jtb-media.nl